Groznovilca v hudi hosti

Groznovilca v hudi hosti - Jana Bauer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Bauer
DIMENZIJA
11,21 MB
IME DATOTEKE
Groznovilca v hudi hosti.pdf
ISBN
8308925420929

OPIS

Proti Hudi hosti je letelo nekaj čudnega. Majhen zakrpan balon s čajnikom namesto košare. Zapletel se je v trnove robide in obtičal. Pokrov čajnika se je s treskom odprl. Ven je prilezlo malo bitje, namrščeno. Strašansko besno. V poletni oblekici in s čepico, iz katere sta rasli nekakšni rogovili. Groznovilca! Prebivalci Hude hoste še slutijo ne, kaj jih čaka. Na voljo tudi Rokovnik za leto 2019, ki ga krasijo besedila iz knjig Groznovilca v Hudi hosti in Groznovilca in divja zima avtorice Jane Bauer.

Morda ste si dogodivščine tega nenavadnega bitja ogledali v priljubljeni predstavi Groznovilca v Lutkovnem gledališču Ljubljana? Mogoče pa za groznovilco in hordo njenih gozdnih kolegov še niste slišali? Tudi jaz sem mednje stopila prvič. Groznovilca v Hudi hosti. Naloži sliko.

Majhen zakrpan balon s čajnikom namesto košare. Zapletel se je v trnove robide in obtičal.

POVEZANE KNJIGE