Domače knjižnice

Domače knjižnice - Agata Tomažič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agata Tomažič
DIMENZIJA
11,29 MB
IME DATOTEKE
Domače knjižnice.pdf
ISBN
4234359018414

OPIS

Na pobudo Tine Popovič smo v okviru Ljubljane kot Unescovega mesta literature skupaj s pisateljico Agato Tomažič in fotografom Joštom Frankom izbrali nekaj ljudi različnih generacij in provenienc ter jih prosili, naj nam za hip odprejo vrata svojih zasebnih knjižnic. Da bi v zgodbe ujeli privlačno prepričljivost knjig, smo vstopili v zasebne svetove in jim prisluhnili, ljudem in knjižnim policam. Nekaj zgodb smo za pokušino že objavili v različnih izdajah revije Outsider, pred vami pa je zdaj dopolnjena in celovita zbirka zasebnih razlogov, zakaj brati knjige – tiste s polic ali z ekranov. Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

Veseli december pričeli z odprtjem prenovljene Knjižnice Ivančna Gorica. Dec 1, 2017 | Prireditve. DOMAČE BRANJE 2019-20.

[et al.] 17,91 ... Od knjižnih polic do domače knjižnice . Za ljubitelje literature imajo knjige neprecenljivo vrednost, in kljub pojavu novih tehnologij, torej elektronskih knjig, marsikdo še vedno prisega na klasiko oziroma na zapise črno na belem.

POVEZANE KNJIGE