Devet brestov

Devet brestov - Robert Bryndza | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Bryndza
DIMENZIJA
9,43 MB
IME DATOTEKE
Devet brestov.pdf
ISBN
9506759860607

OPIS

Kate Marshall je pokopala preteklost. Zdaj hoče preteklost pokopati njo. Pred petnajstimi leti je mlada obetavna detektivka Kate Marshall ujela zloglasnega Ljudožerca z Devetih brestov. Toda namesto zmagoslavja je doživela izdajo in ponižanje, njeno policijsko kariero pa je uničil škandal. Zdaj Kate predava kriminologijo na univerzi v majhnem obalnem mestecu in se trudi pozabiti preteklost … Dokler ne najdejo trupla najstnice, ki je bila umorjena na podoben način kot ena od žrtev Ljudožerca z Devetih brestov. Zdi se, da ima razvpiti morilec oboževalca, ki je odločen, da bo šel po njegovih stopinjah. Kate bi pred leti skoraj postala peta žrtev Ljudožerca, zato ne bo pustila, da posnemovalec dokonča zastavljeno. Nekdanja detektivka se pridruži lovu na morilca kot zasebna preiskovalka in pomaga ujeti še eno pošast.

Ulmus bergmanniana; Ulmus boissieri; Ulmus castaneifolia; Ulmus changii; Ulmus chumlia Devet brestov : [prvi primer Kate Marshall] / Robert Bryndza ; [prevedel Miro Mrak]. -1.

COBISS.SI-ID 303506944. King in Kaja ter primer skrivno geslo. DEVET BRESTOV Tržič, Učila International, 2020 Področje: kriminalni roman Po nizu šestih napetih primerov Erike Foster, nam je angleški avtor Robert Bryndza sedaj predstavil Kate Marshall in njen prvi primer.

POVEZANE KNJIGE