Cari Mora

Cari Mora - Thomas Harris | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thomas Harris
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Cari Mora.pdf
ISBN
6236974329745

OPIS

Kolumbijski kartel, obsedeni psihopat in nekdanja gverilska bojevnica: zlo, pohlep in temačna obsedenost na lovu za smrtonosnim zakladom.Pod temelji obalne vile v Miamiju leži petindvajset milijonov dolarjev v zlatu. Številni možje so leta in leta iskali ta zaklad. Zdaj se je iskanja mitskega zaklada lotil Hans-Peter Schneider, obsedenec, ki ga ne zadovoljuje samo denar, temveč tudi veliko temačnejša oblika zabave. To je za primerno ceno pripravljen ponuditi vsem bogatašem, željnim nasilnih fantazij.Toda Schneiderjevo delo iz ozadja spremlja kolumbijski kartel, ki se prav tako želi dokopati do zaklada …Cari Mora, oskrbnica vile, je bila že kot otrok rekrutirana v kolumbijsko gverilsko vojsko in je v najstniških letih pobegnila pred nasiljem rodne države. V ZDA ima le status začasne zaščite, ki ji ga lahko kadar koli ukinejo. Ljubka Cari, ki jo je zaznamovala vojna, neustavljivo privlači Hans-Petra, ki pride v vilo iskat zaklad. Pogoltnež si zanjo zamisli nezaslišan načrt. Cari v njegovih očeh ne predstavlja le dobička, ampak tudi predmet sprevrženega poželenja. Toda nekdanja gverilka premore presenetljive spretnosti in njena volja do življenja ni prvič na preizkušnji.Pošasti prežijo na meji med moškim poželenjem in žensko željo po preživetju. Pisatelj Thomas Harris, stvaritelj genialnega psihopata Hannibala Lecterja, je mojster poustvarjanja tovrstnih pošasti.

. carries an irony befitting Harris's ongoing consideration of how light and dark are often ... Cari Mora is the sixth published novel by the former Journalist from Mississippi.

Ljubka Cari, ki jo je zaznamovala vojna, neustavljivo privlači Hans-Petra, ki pride v vilo iskat zaklad. Cari Mora, his sixth novel, is the long-awaited return of an American master. _____ `The last two decades of 19th century popular fiction were dominated by Conan Doyle and Sherlock Homes.

POVEZANE KNJIGE