Žiga preizkuša svoj pogum

Žiga preizkuša svoj pogum - Jennifer Moore-Mallinos | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Moore-Mallinos
DIMENZIJA
8,60 MB
IME DATOTEKE
Žiga preizkuša svoj pogum.pdf
ISBN
5188795358967

OPIS

Poletje, končno! To je čas, ko gre Rokova družina v svojo počitniško hišico ob jezeru. Vse poletje se bodo kopali, plavali in lovili ribe. Najboljše od vsega pa bo, da se bo Rok spet družil s prijatelji Žigom, Timom, Ano in Pio. Kadar se dobijo Rok, Žiga in Tim, se najraje igrajo njim najljubšo igro »kdo si drzne«. Pri tej igri drug drugemu postavljajo drzne izzive in med seboj tekmujejo ter ugotovijo, kdo od njih je mevža. Čeprav se igra naših prijateljev začne nedolžno in celo trapasto, se hitro sprevrže v izjemno nevarno tekmo. Žiga še nikdar ni zavrnil izziva, ki so mu ga postavili. Pri igri »kdo si drzne« pa še posebej ne – tudi če mora narediti kaj tveganega. Po njegovem je najhujše na svetu to, da te vse počitnice obkladajo z mevžo samo zato, ker si nisi upal sprejeti izziva. Nato pa se nenadoma vse spremeni … Kaj se bo zgodilo, ko se bodo prijatelji zgolj zaradi izzivanja pri igri znašli v resnični nevarnosti? Namen te knjige je pomagati otrokom razumeti, da lahko tekmovalne igre, pri katerih si postavljajo izzive, postanejo nevarne in se slabo končajo.

Avtor/-ica: Jennifer Moore-mallinos . EAN: 9789610150695 .

Adobe Photoshop Lightroom je program, namenjen podpori profesionalnim fotografom pri upravljanju digitalnih zbirk fotografij, urejanju in prikazovanju fotografij, ki ga v prvi vrsti odlikujeta avtomatizacija procesov in prilagodljivost. Nova različica program ponese daleč naprej, saj so ... ZNANOST IN ZNANJE NA SPLOŠNO 1.

POVEZANE KNJIGE