Ženske z otoka kamelij

Ženske z otoka kamelij - Tabea Bach | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tabea Bach
DIMENZIJA
11,39 MB
IME DATOTEKE
Ženske z otoka kamelij.pdf
ISBN
2371181568869

OPIS

Sylvia po teti podeduje nasad kamelij na idiličnem bretonskem otoku. Sprva je odločena, da bo posestvo prodala, ko pa ga obišče, se vanj na prvi pogled zaljubi. Prav tako kot v čednega Maëla. Po ločitvi sicer misli, da nikoli več ne bo zaupala nobenemu moškemu, toda ta jo očara in njuno ljubezen kmalu okrona poroka. Sylvijina prijateljica Veronika, njena poročna priča, rodi otroka in tudi Sylvia začuti željo, da bi si z Maëlom ustvarila družino. Toda njuni poskusi so neuspešni in Sylvie se kmalu poloti obup. Odnosi z možem postanejo napeti in ravno tedaj na njuna vrata potrka nekdanje Maëlovo dekle ...

[Čarovnica z griča], Dvorne spletke: Jurić-Zagorka, Marija ... mladinska knjiga Ženske z otoka kamelij - Žepnica 9789610158493 14,99 hiŠa knjig cilkina pot broš. 9789619490679 14,99 avrora moŽ, ki je umrl broš.

Ženske, ki tečejo z volkovi : miti in zgodbe o arhetipu Divje ženske: Estés, Clarissa Pinkola: 180. (Ne)srečni konci : priročnik za soočanje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju: Čertanec, Ana: 181.

POVEZANE KNJIGE