Zaupaj znova

Zaupaj znova - Mona Kasten | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mona Kasten
DIMENZIJA
12,49 MB
IME DATOTEKE
Zaupaj znova.pdf
ISBN
8635026843849

OPIS

»Raje gledam naprej in se veselim vsakega dne posebej.« Dawn V trenutku ko se Dawn Edwards prvič sooči s Spencerjem Cosgrovom, se zave, da ima težavo. Veliko težavo. Spencer je seksi, očarljiv in zabaven, skratka pravi tip zanjo. Takoj se začne spogledovati z njo, toda Dawn si je prisegla, da se moških ne bo več pritaknila. Bolečina, ker je zaupala napačnemu, je prevelika in rana po njegovi prevari pregloboka. A Spencer se zlepa ne vda, in ko Dawn odkrije, da tudi sam skriva srce parajočo skrivnost, ji postane jasno, da se nikakor ne bo mogla upreti temu, kako ji zna svet postaviti na glavo …

Pišite nam na [email protected] ali izpolnite kontaktni obrazec. obrazec.

Tudi za svojega malčka lahko pripravite kopel s soljo z vonjem sivke, ki ga bo ponesla v mirnejši spanec.; Sproščujoče masažno olje z vonjem sivke pomaga znova vzpostaviti ravnovesje in poiskati mir. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za zaupaj v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. ‼️Si danes po več tednih znova začel/a z delom? ‍♀️ ‼️Si opazil/a kakšne spremembe na delovnem mestu? 樂 ‼️ Javi se nam v komentar in zaupaj izkušnje prvega delovnega dne In zaupaj, da tudi on le ljubi in noče škodovati, četudi se ti zdi, da kritizira, vedi da ljubi in da tja ne seže kritika, ampak spodbuda. Pojdiva globoko, do srca, kjer je zasejana ljubezen, omogočiva ji najboljšo možno rast. Imaš že splaniran letošnji dopust?", bi bilo v tem letnem času najverjetneje povsem običajno, če ne že celo samoumevno vprašanje.

POVEZANE KNJIGE