V morju zrnce soli

V morju zrnce soli - Ruta Sepetys | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruta Sepetys
DIMENZIJA
9,31 MB
IME DATOTEKE
V morju zrnce soli.pdf
ISBN
2932794442450

OPIS

Druga svetovna vojna se približuje koncu, nacistična Nemčija je poražena in na stotisoče beguncev v Vzhodni Prusiji beži pred Sovjeti, ki prodirajo z vzhoda. Med njimi je tudi skupina mladih, ki se jim na podeželju prekrižajo poti. Vsak s svojo skrivnostjo so ujeti med nacisti na eni in Sovjeti na drugi strani, vsi z željo, da se vkrcajo na ladjo, ki naj bi jih odpeljala na varno ... Roman V morju zrnce soli o ladijski tragediji, ki je bila še hujša kot potop Titanika, temelji na resničnih dejstvih. o avtorici ​Ruta Sepetys (1967), ameriška pisateljica litovskih korenin, jih je zelo natančno raziskala in zapisala zgodbo, ki se nas globoko dotakne. Za knjigo je, leta 2017 poleg drugih nagrad, prejela prestižno nagrado Carnegie medal.

Ekskluzivne fotografije razgaljene Kataye na snemanju za Playboy. Nina Osenar in Dejan Kontrec: "Takoj sva se začutila" Danica Lovenjak: Na morju je rada gola.

Med njimi je tudi skupina mladih, ki se jim na podeželju prekrižajo poti. Vsak s svojo skrivnostjo so ujeti med nacisti na eni in Sovjeti na ... V morju zrnce soli; Salt to the sea.

POVEZANE KNJIGE