Tristo zajcev

Tristo zajcev Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,86 MB
IME DATOTEKE
Tristo zajcev.pdf
ISBN
3635814072850

OPIS

Knjiga Tristo zajcev prinaša 44 ilustriranih pripovedi iz zapuščine akademika dr. Milka Matičetovega. Ob 100. obletnici njegovega rojstva jih v živost vrača Anja Štefan. Znanim in priljubljenim pridružuje nove, ki jih je izbrskala iz nepreglednosti bogatega Matičetovega gradiva. Nadela jim je svežo, bolj gladko preobleko, ki pa hkrati spoštljivo ohranja sledi starega pripovedovanja. Naj nam torej iz knjige zazveni živa slovenska ljudska pravljica, kot se je pripovedovala včasih in kot jo lahko pripovedujemo danes.Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

Jeseni praznujemo 100. obletnico rojstva slovenskega folklorista Milka Matičetovega.

obletnici njegovega rojstva jih v živost vrača Anja Štefan. Znanim in priljubljenim pridružuje nove, ki jih je izbrskala iz nepreglednosti bogatega Matičetovega gradiva. Razstava Tristo zajcev je odmev istoimenske knjige slovenskih ljudskih pravljic, ki je lani izšla pri založbi Mladinska knjiga ob stoti obletnici rojstva dr.

POVEZANE KNJIGE