Ta punca

Ta punca - Colleen Hoover | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Colleen Hoover
DIMENZIJA
6,36 MB
IME DATOTEKE
Ta punca.pdf
ISBN
4085612286714

OPIS

Layken in Willa življenje ni razvajalo, toda njuna iskrena ljubezen je premagala še tako nepremostljive ovire. Zdaj sta končno poročena in uživata na zasluženih medenih tednih. Layken želi izvedeti vse o Willu, in čeprav ta ni najbolj navdušen nad brskanjem po bolečih spominih, ji ustreže in pove svojo plat zgodbe. Zaupa ji svoje najintimnejše misli in občutja ter obnovi dogodke, o katerih se Layken sploh ni sanjalo. Se bosta novoporočenca znala spopasti s temi razkritji? o avtorici Ameriška pisateljica Colleen Hoover piše romane za odrasle in mladino. Leto spoznanj, prvi del trilogije o Layken in Willu, se je povzpel na lestvico najbolje prodajanih knjig časnika New York Times, prav tako drugi. Avtorica živi z možem in tremi sinovi v Teksasu.

Ženska majica za nosečnice z napisom po želji. Velikosti majic.

Velikosti majic. Da bi se izognili razočaranju in vračanju nepravilno izbranih velikosti majic, si vzemite trenutek in izberite pravo velikost.

POVEZANE KNJIGE