Svetovna zgodovina: Prva mesta in imperiji

Svetovna zgodovina: Prva mesta in imperiji - John Farndon | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Farndon
DIMENZIJA
6,92 MB
IME DATOTEKE
Svetovna zgodovina: Prva mesta in imperiji.pdf
ISBN
9418502584326

OPIS

Podajte se na očarljivo potovanje od kamene dobe naprej in spoznajte, kako so naši predniki postali veliki graditelji in vladarji. Začeli so s pridelovanjem hrane, odkrili so kovine, napravili so si orodje in izumili pisavo – vse to pa je pripeljalo do mogočne civilizacije v Egiptu, modre kitajske filozofije, kulture Majev v Srednji Ameriki, veličastnega rimskega imperija in še veliko več. Zgodba se razvija na zabaven način, ilustrirani zemljevidi kažejo, kaj se je kje ob določenem času zgodilo – ko je na primer silovito izbruhnil ognjenik na Santoriniju v Grčiji, so v dolini reke Ind (Pakistan) izumili stranišča na izplakovanje. Naši dogodkov polni zgodovini je meja samo nebo.

9. 1925 v Berlinu med Avstrijo in Nemčijo - rezultat je bil 6:3. Prva svetovna vojna znana tudi kot Velika vojna je bila prva globalna vojna, ki se je začela 28.

ɡəˈmɒrə /) sta bili dve mesti, omenjeni v 1.Mojzesovi knjigi in v celotni hebrejski Bibliji, Novi zavezi in v devterokanonskih knjigah ter v Koranu in hadisu.. V skladu s Toro sta bili kraljestvi Sodoma in Gomora povezani z mesti Admah, Seboim in Zoara.Teh pet mest, znanih tudi kot 'ravninska mesta' (iz Geneze v različici kralja Jakoba), so bila v ... Topics: 1914-1918, dokumentarec, dokumentarni film, mnzs, muzej novejše zgodovine slovenije, prva svetovna vojna, slovenci, velika vojna, vojaški muzej pivka Up Next Trst je naš (2009) V decembru smo knjižno zbirko obogatili z več poučnimi knjigami, nekateri naslovi: - M.

POVEZANE KNJIGE