Skrivnostno življenje rastlin

Skrivnostno življenje rastlin - Christopher Bird, Peter Tompkins | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher Bird, Peter Tompkins
DIMENZIJA
6,1 MB
IME DATOTEKE
Skrivnostno življenje rastlin.pdf
ISBN
8310184019916

OPIS

Skrivnostno življenje rastlin je izredno zanimiva knjižna uspešnica avtorjev Petra Tompkinsa in Christopherja Birda, katere vsebina je pritegnila zelo zanimive bralce. Dva izmed njih sta bila Isaac Tigrett in Stevie Wonder. Prvi je eden od ustanoviteljev verige lokalov Hard Rock Cafe, drugi pa izjemno priznani, večkrat z Grammyem nagrajeni glasbenik. Kaj imata skupnega s to knjigo? Isaac Tigrett je vrsto let dobival metafizične “obiske” in v enem od njih mu je bilo rečeno naj kupi knjigo Skrivnostno življenje rastlin. Knjiga ga je prevzela do te mere, da je poiskal producente ter podpisal pogodbo z Warner Brothers za snemanje dokumentarnega filma na to temo. S Steviejem Wonderjem sta več mesecev potovala po svetu in obiskovala inštitute in laboratorije, kjer so se ukvarjali s stvarmi, ki so opisane v knjigi. Stevie Wonder je v ta namen posnel tudi istoimenski album – The Secret Life of Plants. Priporočamo vsem, ki jih zanima odgovor na vprašanje – Ali so rastline sposobne razmišljati in živeti kakor ostala živa bitja?

Peter Tompkins, Christopher Bird. 27,90 € Primerjaj Primerjaj.

Vsakič, ko je hranil pse, je uporabil zvonček. Peter Tompkins in Christopher Bird: SKRIVNOSTNO ŽIVLJENJE RASTLIN. Število strani: 296 - Format: 16,0 x 22,8 cm - Vezava: mehka.

POVEZANE KNJIGE