Sinova punca

Sinova punca - Michelle Frances | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michelle Frances
DIMENZIJA
5,17 MB
IME DATOTEKE
Sinova punca.pdf
ISBN
8922498550865

OPIS

Laurino življenje je kot pravljica, dokler njenega sina ne omreži osupljivo lepa Cherry. Majhna laž, ki jo porodi obup, vodi v veliko in odvijati se začne družinska drama, polna bitk za naklonjenost, ki ne izbirajo sredstev. Napet psihološki triler, ki razkriva mračne globine človeških značajev. o avtorici Michelle Frances, filmska scenaristka in angleška pisateljica, je s psihološkim trilerjem Sinova punca, njen prvenec, osvojila bralno občinstvo po vsem svetu – roman je postal mednarodna uspešnica, obeta pa se tudi filmska uprizoritev. Odlikuje jo jasen slog pisanja, slikovit prikaz značajev in dinamičnost dogajanja.

kategorije. vse; smeh; skrita kamera; televizija; reklame; risanke; nenavadno Citrarka Tanja Zajc Zupan si bo letošnje praznike, kot pravi, zapomnila za vedno.

Statistika je izdelana na osnovi podatkov o izposoji v knjižnicah, ki sodelujejo v sistemu COBISS in imajo avtomatizirano izposojo. 50 letna Kitajka zgleda mlajša kot sinova punca 172 • Temida1959 Ljudje 3 leta nazaj 1:47. Pijana punca,ki želi pretepati množico dobi 'svoje' Prijava na e-novice.

POVEZANE KNJIGE