Sinova punca

Sinova punca - Michelle Frances | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michelle Frances
DIMENZIJA
7,35 MB
IME DATOTEKE
Sinova punca.pdf
ISBN
2542926757341

OPIS

Laurino življenje je kot pravljica, dokler njenega sina ne omreži osupljivo lepa Cherry. Majhna laž, ki jo porodi obup, vodi v veliko in odvijati se začne družinska drama, polna bitk za naklonjenost, ki ne izbirajo sredstev. Napet psihološki triler, ki razkriva mračne globine človeških značajev. o avtorici Michelle Frances, filmska scenaristka in angleška pisateljica, je s psihološkim trilerjem Sinova punca, njen prvenec, osvojila bralno občinstvo po vsem svetu – roman je postal mednarodna uspešnica, obeta pa se tudi filmska uprizoritev. Odlikuje jo jasen slog pisanja, slikovit prikaz značajev in dinamičnost dogajanja.

Prejemali boste novice o aktualnih ugodnostih in novostih v spletni knjigarni Bukla ter občasne novice o prihajajočih knjižnih dogodkih, pri katerih sodeluje založba UMco. Zagledala umivalnik poln krvi in izvedela, kaj je naredila sinova punca: ''Srce mi je zastalo, nato pa izvem, kaj je storila'' OMG/WTF | 10. 7.

COVID-19: Ingkar PKP mungkin punca golongan muda dijangkiti. Punca: Kje je WC? | Demotivation.us ...

POVEZANE KNJIGE