Prvi šolski dan

Prvi šolski dan - Annie Silvestro | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annie Silvestro
DIMENZIJA
12,68 MB
IME DATOTEKE
Prvi šolski dan.pdf
ISBN
4360430970634

OPIS

Prvi šolski dan je druga knjiga v zbirki Zajčkov bralni krožek. Zajčkova bralna druščina se vsako soboto srečuje v knjižnici. Toda nekega dne njihova prijateljica Katja pove Zajčku, da jo skrbi, ker bo šla kmalu prvič v šolo. Strah jo je, da si ne bo našla prijateljev. Zajček se kot pravi prijatelj domisli genialne rešitve: spremljal jo bo! Zajčkovi prijatelji Medved, Rakun, Ptica, Ježevec, Veverica, Krt, Miška in Žaba se odločijo, da se mu bodo pridružili in poskrbijo za to, da Katjin prvi šolski dan postane pravo doživetje. Slikanica je namenjena vsem otrokom, ki se pripravljajo na vstop v šolo, tako tistim, ki se šole veselijo kot tudi tistim, ki se je bojijo. Skozi zgodbico lahko otroci spoznavajo šolske prostore in ugotovijo, da je šola čudovit prostor, kjer rasteš, se učiš, najdeš področja, ki te zanimajo in spoznaš kopico novih prijateljev.

Da bi bil bolj čaroben in manj strašljiv, je učiteljica Nina Jelen iz PŠ Podkum učencem pripravila recept za poseben napitek, ki daje pogum, odganja strah, poskrbi za dobro voljo in zagotovi žareče oči.. Razkrila pa jim je tudi, da imajo pred prvim šolskim dnem tudi učitelji metuljčke v trebuščku. Lepa misel za Prvi šolski dan - posvetilo učencem Vsem učencem želimo uspešen začetek novega šolskega leta.

do 9. razreda vkolikor to želijo, prijavite na kosilo najkasneje do 8.

POVEZANE KNJIGE