Pridite, pomlad je tu!

Pridite, pomlad je tu! - Vera Albreht | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vera Albreht
DIMENZIJA
12,33 MB
IME DATOTEKE
Pridite, pomlad je tu!.pdf
ISBN
4665045297889

OPIS

Juhuhu, juhuhu,glas gre po livadi;pridite, pomlad je tu,bosopetci mladi! Alenka Župančič je pripravila izbor pesmi in ugank pesnice in pisateljice Vere Albreht. Za revijo Cicido jih je ilustrirala Polona Lovšin, zdaj pa so zaživele še v knjižni izdaji.

Opis. Glavnino pesmi ... Albreht, Vera: Pridite, pomlad je tu! Danojlič, Milovan: Kako spijo tramvaji Ešić, Šimo: Kako nasmejati mamo Gregorič Gorenc, Barbara: Navodila za randi Košuta, Miroslav: Križada Möderndorfer, Vinko: Babica za lahko noč ...

Velik izbor sadja in zelenjave Spomladi se na trgu naenkrat spet pojavi neverjetno širok izbor sadja in zelenjave. Že sam prihod ... Pridite s polnimi žepi dobre volje, razveselili pa se bomo tudi vsake slaščice iz domače pečice.

POVEZANE KNJIGE