Prepovedani sostanovalec

Prepovedani sostanovalec - Penelope Ward | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penelope Ward
DIMENZIJA
7,87 MB
IME DATOTEKE
Prepovedani sostanovalec.pdf
ISBN
7268825755048

OPIS

Počitniška hiša, ki si jo deliš z nepopisno privlačnim sostanovalcem, zveni naravnost sanjsko, kajne? Ampak ne, ko gre za Justina – edinega moškega, ki sem ga kdaj ljubila … in ki me zdaj iz srca sovraži. Babica mi je v oporoki zapustila polovico hiše na otoku Aquidneck, drugo polovico pa je namenila fantu, ki ga je pomagala vzgojiti. Fantu, ki je zrasel v najstnika, ki sem mu pred leti zlomila srce. Najstnika, ki je zrasel v moškega z jeklenimi mišicami in prav tako trdim srcem. Leta in leta ga nisem videla, zdaj pa si deliva streho nad glavo, ker se hiši nihče od naju ni pripravljen odpovedati. Najhuje pa je, da na otok ni prišel sam. Kmalu bom spoznala, da ljubezen od sovraštva ločuje le tanka črta. In zdaj ko Justina ne morem imeti, si ga želim kot še nikoli …

Tudi vsem mamam in atom z GCC želimo, da bi bilo to šolsko leto #enostavnodrugačno v najboljšem pomenu te... Prepovedani sostanovalec Mayne, Andrew Pod lupo McKinty, Adrian Veriga Leysen, An Hrestač : povzeto po pravljici E. T.

ISBN 978-961-00-4491-8, ISBN 978-961-00-4492-5. [COBISS ... au=ward, penelope SIKKR Virtualna knjižnica COBISS+.

POVEZANE KNJIGE