Pasji mož in Mačji mulc

Pasji mož in Mačji mulc - Dav Pilkey | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dav Pilkey
DIMENZIJA
4,27 MB
IME DATOTEKE
Pasji mož in Mačji mulc.pdf
ISBN
8150543123794

OPIS

Že četrta knjiga dogodivščin najbolj slavnega superpolicaja s pasjo glavo, avtorja slavnega Kapitana Gatnika! V času teme in brezupa, ko napadajo vedno novi nenavadni podleži, je lahko edini rešitelj en in edini Pasji mož! V novi epizodi se spoprime z zlobnimi kosmatinci in sklepa nova zavezništva ter z bistroumnostjo in čekani ohranja red v domačem mestu.

8. Feri Lainšček, Ljubi me, ko sonce sije, Mladinska knjiga ...

Že četrta knjiga dogodivščin najbolj slavnega superpolicaja s pasjo glavo, avtorja slavnega Kapitana Gatnika! V času teme in brezupa, ko napadajo vedno novi nenavadni podleži, je lahko edini rešitelj en in edini Pasji mož! ... See what your friends are reading. Browse Recommendations; Choice Awards; Genres; Giveaways; New Releases Pasji mož zato žanje navdušenje s prav vsemi sedmimi knjigami, ki si po vrsti sledijo takole: Pasji mož 1, Pasji mož 2 - Snet s ketne, Pasji mož 3 - Povest o dveh muckih, Pasji mož 4 - Pasji mož in mačji mulc, Pasji mož 5 - Gospodar bolh, Pasji mož 6 - Ravs divjine, zadnja v vrsti »pasje dobrih« uspešnic pa je Pasji mož 7 ... Pasji mož 4 - Mačji mulc Že četrta knjiga dogodivščin najbolj slavnega superpolicaja s pasjo glavo, avtorja slavnega Kapitana Gatnika! V času teme in brezupa, ko napadajo vedno novi nenavadni podleži, je lahko edini rešitelj en in edini Pasji mož! V novi epizodi se spoprime z zlobnimi kosmatinci in sklepa nova zavezništva ter z bistroumnostjo… Odpiralni čas Danes so odprte naše naslednje knjižnice: Lendava, 8.00-18.00 Dobrovnik, 14.00-16.00 Petišovci, 12.00-16.00 Odranci, 13.00-15.00 In kdo je Pasji mož? To je najboljši policist na svetu.

POVEZANE KNJIGE