Pasje potovanje

Pasje potovanje - W. Bruce Cameron | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
W. Bruce Cameron
DIMENZIJA
8,36 MB
IME DATOTEKE
Pasje potovanje.pdf
ISBN
2257311317745

OPIS

Buddy je priden pes. V več razburljivih življenjih je iskal svoje poslanstvo in bil je prepričan, da ga je našel ter tudi izpolnil. Toda ko opazuje, kako dojenčica Clarity zaide v nevarnost, se zave, da mala deklica potrebuje lastnega psa. Buddy se ponovno skoti in spozna, da ima novo usodo. Presrečen je, ko ga posvoji Clarity, zdaj živahna, a težavna najstnica. Nenadoma ju ločijo in Buddy je obupan. Le kdo bo skrbel za njegovo dekle? Očarljiva in topla zgodba o upanju, ljubezni in neskončni predanosti nam zastavlja vprašanje, ali res mi skrbimo za svoje ljubljenčke, ali dejansko oni skrbijo za nas. Pasje potovanje ni zgolj še ena prikupna pasja pripoved, pač pa ganljiva zgodba o neomajni zvestobi in ljubezni, ki premaga vse ovire.

Bruce. Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1.

izd. Založništvo in izdelava - Tržič : Učila International, 2019 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-00-4312-6; 978-961-00-4313-3 ... Transportni boksi za pse zagotavljajo varno potovanje vašega ljubljenčka.

POVEZANE KNJIGE