Otroške molitve

Otroške molitve Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,25 MB
IME DATOTEKE
Otroške molitve.pdf
ISBN
2077516828665

OPIS

Knjiga zbranih otroških molitevV knjigi so zbrane jutranje in večerne molitve, molitve pred jedjo in po njej, zahvalne molitve, klasične in znane ter nove in sodobne … Molitve so primerne za otroke, da se jih bodo s pomočjo staršev naučil in molili. Urednik knjige Silvester Čuk je molitve jemal iz svetovne zakladnice, iz znanih slovenskih ljudskih molitev, pa tudi iz besedil sodobnih slovenskih otroških pesnikov.

Molitve v knjižici so zato še posebej primerne za družine z otroki in za tiste, ki pripravljajo molitve za skupine otrok. Uporaba je preprosta.

Knjiga zbranih otroških molitev. V knjigi so zbrane jutranje in večerne molitve, molitve pred jedjo in po njej, zahvalne molitve, klasične in znane ter nove in sodobne … Molitve so primerne za otroke, da se jih bodo s pomočjo staršev naučil in molili. Otroške molitve.

POVEZANE KNJIGE