Odkleni to knjigo!

Odkleni to knjigo! - François Hanozet | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
François Hanozet
DIMENZIJA
3,4 MB
IME DATOTEKE
Odkleni to knjigo!.pdf
ISBN
4986947603341

OPIS

Medtem ko nas Biblius prisrčno pozdravlja v svojem laboratoriju, prejme grozno sporočilo. Res grozno: to je zadnjič, da je ta knjiga odprta. Prestrašen nas prosi, naj mu pomagamo, da ne bo za vedno obtičal sam in zapuščen med zaprtimi stranmi knjige. Z veliko dobre volje nas bo popeljal do odkritja prave čarobne formule … Slikanica na prijeten, sproščen način nežno prenaša dobesedno v bolj abstraktno ljubezen do branja. Otrok ob prijaznih ilustracijah spozna svojo čarobno moč: s tem, ko odpre knjigo, oživi knjižne junake in njihov svet iz samote in pozabe. In seveda, slikanica Odkleni to knjigo! je knjiga o knjigah – to imamo nadvse radi!

Leonu sem s to knjigo želel podariti odlične temelje za uspeh v njegovem življenju, ne glede na pot, ki jo bo izbral. Odkleni dostop do vseh rešitev vaj. Že od 8,25 € / mesec.

In seveda, slikanica Odkleni to knjigo! je knjiga o knjigah - to imamo nadvse radi! Odkleni to knjigo! Hanozet, François. Vrsta gradiva - slikanica ; za šolske otroke (5-10 let) ... Besedilo: François HanozetIlustracije: Gregoire MabirePrevod: Janja RemškarZaložba: GrlicaPosnel in zvočno opremil: Blaž LušinGlasba: Audionautix - The Child... 12.

POVEZANE KNJIGE