Očarljivcu po okusu

Očarljivcu po okusu - Anna Harrington | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Anna Harrington
Očarljivcu po okusu.pdf
6672012680079

Lord Robert Carlisle se nikoli ne upre izzivu, ne pri poslih ne pri užitkih. Toda da bo našel moža razvpiti Mariah Winslow? Brž ko izreče obljubo, jo obžaluje. Čeprav ima dobre zveze in je očarljiv kot sam vrag, mu je jasno, da si bo moral pomagati z zvijačami, če bo hotel v zakon oddati žensko brez dote, ki se požvižga na pravila visoke družbe … ne glede na to, kako lepa je. Mariah Winslow noče biti šahovska figura v Robertovi igri. Ve, da je privolil v vlogo ženitnega posrednika le zato, da si zagotovi družabništvo v očetovem podjetju, položaj, ki bi sicer moral pripasti njej. Po tehtnem premisleku sklene, da se bo udeležila elegantnih plesov in se zavrtela s snubci, ki ji jih bo Robert izbral, ne bo pa mu dopustila, da jo premaga, naj je še tako neustavljivo privlačen. Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah.

Marijina prikazovanja po svetu Hughes, Gerard W. Bog presenečenj Rajko Nahtigal in 100 let slavistike na Univerzi v Ljubljani : monografija ob 100.