Nevidna nit

Nevidna nit - Patrice  Karst | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrice Karst
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Nevidna nit.pdf
ISBN
5429609921921

OPIS

Dvojčka Liza in Jošt se neke nevihtne noči prebudita in prestrašena stečeta k mamici. Želita si njene bližine. Ko mamica otrokoma pove, da smo vsi povezani z nevidno nitjo, ji vztrajno ugovarjata, ker je ne vidita. Vseeno pa hočeta izvedeti več. »Kakšna nit je to, mami?« Odgovor je preprosta resnica, ki nas vse povezuje: Nevidna nit ljubezni. Čeprav je ne vidiš, jo čutiš v srcu in veš, da boš vedno povezan s svojimi najdražjimi. Slikanica je staršem, vzgojiteljem, učiteljem in socialnim delavcem v veliko pomoč pri pogovoru z otroki o spopadanju s tesnobo ob ločitvi, izgubi bližnjega, selitvi, premagovanju osamljenosti ali nočnih strahov.

ne moremo se videti in druŽiti v Šoli, vendar smo vseeno povezani z moČno nitjo. nit potuje od enega do drugega in se nikoli ne pretrga… Nevidna nit.

V čaši pelina slikaš poljub, v očesu spomina rišeš obup. Zaljubljen sem vate, popil bom ves strup, naj slečem se zate, Slikanica Nevidna nit pa nam prav ta za otroke težko predstavljivi del pojma ljubezni čudovito prikaže in nas spomni na skrivne niti, ki obstajajo med ljubljenimi osebami "… da v resnici ni nihče nikoli sam." Želim si, da slikanica najde pot v vsak dom, v katerem je ljubezen, predvsem pa v tistega, kjer je ljubezen daleč stran. Predstavitev slikanice Nevidna nit je bila pripravljena za prijatelje knjižnice v času, ko se ne moremo srečati na pravljični urici. nevidna nit a t e b e p o v e z u p m o k S j e N E V Patrice Karst je avtorica in predavateljica, ki je s svojo slikanico Nevidna nit marsikomu spremenila Nevidna nit: Resnična zgodba o enajstletnem dečku z ulice, uspešni direktorici trženja in nenavadnem srečanju z u Avtor: Laura Schroff, Alex Tresniowski Ne vem, kaj je bil razlog, da sem ga pred toliko leti opazila na tistem vogalu, toda očitno je bilo nekaj, čemur se nisem mogla upreti.

POVEZANE KNJIGE