Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo

Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo - Mateja Mahnič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Mahnič
DIMENZIJA
10,98 MB
IME DATOTEKE
Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo.pdf
ISBN
7576682926264

OPIS

Karin je bistra in zvedava punca. Rada gleda filme, pleše in med drugim skrbi za to, da oče, s katerim živita sama, zaužije vsaj minimalno količino zdrave hrane. Oče je po poklicu detektiv in vsak dan spremlja dogajanje v naročnikovem fitnesu. Ko naročnika nekega dne zadene kap v njegovi lastni savni, se izkaže, da to ni nobeno naključje, in razpletati se začne klobčič med seboj povezanih niti, v katere se je nehote in mimogrede zaplete tudi Karin … Mateja Mahnič (1958) je pravnica, publicistka, tekstopiska, kreativna direktorica, predava predmet oglaševalske akcije ter kreativno pisanje kratkih zgodb in haikujev. Iskriv roman, poln nenavadnih preobratov in dogodivščin neverjetno brihtne Karin je njeno prvo delo za mlade bralke in bralce.

Golmanka in morje. Lov za templjarskim zakladom.

Maria Parr Glas otroškega sveta Knjige večkrat nagrajene norveške pisateljice za mlade pogosto primerjajo z deli Astrid Lindgren. V Dobrih zgodbah. Mahnič, Mateja: Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo | več...

POVEZANE KNJIGE