Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo

Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo - Mateja Mahnič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Mahnič
DIMENZIJA
5,68 MB
IME DATOTEKE
Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo.pdf
ISBN
8792989918018

OPIS

Karin je bistra in zvedava punca. Rada gleda filme, pleše in med drugim skrbi za to, da oče, s katerim živita sama, zaužije vsaj minimalno količino zdrave hrane. Oče je po poklicu detektiv in vsak dan spremlja dogajanje v naročnikovem fitnesu. Ko naročnika nekega dne zadene kap v njegovi lastni savni, se izkaže, da to ni nobeno naključje, in razpletati se začne klobčič med seboj povezanih niti, v katere se je nehote in mimogrede zaplete tudi Karin … Mateja Mahnič (1958) je pravnica, publicistka, tekstopiska, kreativna direktorica, predava predmet oglaševalske akcije ter kreativno pisanje kratkih zgodb in haikujev. Iskriv roman, poln nenavadnih preobratov in dogodivščin neverjetno brihtne Karin je njeno prvo delo za mlade bralke in bralce.

Avtorico poznamo tudi kotpravnico, publicistko, kreativno direktorico,v omenjenem romanu, ki je njeno prvo delo za mlade, pa je združila vse svoje talente. Predstavili bomo iskrivi roman NENAVADNI PRIMER NAVADNE MUHE S SLABO KARMO pisateljice Mateje Mahnič. Avtorico poznamo tudi kot pravnico, publicistko, kreativno direktorico, v omenjenem romanu, ki je njeno prvo delo za mlade, pa je združila vse svoje talente.

Zainteresirani pišite na: Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo. Golmanka in morje.

POVEZANE KNJIGE