Nekega decembrskega dne

Nekega decembrskega dne - Josie Silver | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Josie Silver
DIMENZIJA
8,50 MB
IME DATOTEKE
Nekega decembrskega dne.pdf
ISBN
4756556159583

OPIS

Dekle in fant. Deset priložnosti. Nepozabna ljubezenska zgodba. Laurie je prepričana, da ljubezen na prvi pogled obstaja le v filmih. Potem pa nekega decembrskega dne z okna avtobusa zagleda fanta, ki čaka na postaji, in v hipu jo spreleti, da je pravi zanjo. Njuna pogleda se srečata, trenutek je čaroben … in avtobus odpelje. Laurie fanta ne more pozabiti, vendar si ne misli, da ga bo še kdaj srečala. Toda na božični zabavi leto zatem ji najboljša prijateljica predstavi svojega novega fanta ... Prav tistega, ki ga je Laurie videla z avtobusa. Ker Sarah privošči srečo, je odločena, da si bo Jacka izbila iz glave, toda usoda ima drugačne načrte. o avtorici Josie Silver je romantična duša. Z možem sta se spoznala, ko mu je na njegov 21. rojstni dan stopila na prste. Z dvema otrokoma in mačko živita v malem mestu sredi Anglije. Nekega decembrskega dne je Josiejin prvenec, ki je na mah osvojil bralce po svetu.

Romantična zgodba o ljubezni na prvi pogled podira vse rekorde branosti, zavihtela se je na prvo mesto najbolje prodajanih romanov New York Timesa in bila doslej prevedena v več kot 26 ... Nekega decembrskega dne z okna avtobusa zagleda fanta, ki čaka na postaji. Njuna pogleda se srečata, trenutek je čaroben … avtobus pa odpelje.

Deli: Kataloška št.: 586073 . Cena 34,99 EUR Klubska cena: 27,95 EUR Izdelek je na zalogi.

POVEZANE KNJIGE