Nasprotje nedolžnosti

Nasprotje nedolžnosti - Sonya Sones | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sonya Sones
DIMENZIJA
4,86 MB
IME DATOTEKE
Nasprotje nedolžnosti.pdf
ISBN
3484857893515

OPIS

Luke je bil odsoten dve predolgi leti, a se zdaj končno vrne. Lily je imela le dvanajst let, ko je odšel. Zdaj, pri štirinajstih, se počuti spremenjeno. Komaj čaka, da vidi, kako se bo Luke odzval, ko bo videl novo Lily. In ko ji mama pove, da bo nekaj časa živel z njimi, v spalnici tik ob njeni, se ji srce skoraj ustavi. Da je Luke spet v njenem življenju, je bolje, kot si je Lily upala sanjati. Njegovi dolgi pogledi v njej netijo ogenj. Ali si jih Lily samo domišlja? A potem jo nekega dne na samem poljubi. In potem jo poljubi še enkrat. Lilyjini prijatelji so prepričani, da mora biti odrasel moški, ki si želi biti s štirinajstletnim dekletom, resnično usekan. Mogoče celo nevaren. A Luke ji nikoli ne bi storil ničesar žalega ... Kajne?

Nasprotje nedolžnosti. Izola, Grlica, 2019.

Navdušujoča plat te drame je vsekakor značilen brechtovski potujitveni efekt - gledalec se namreč ob gledanju predstave nenadoma zdrzne, ko ga igralec ogovori. Tudi igralski ansambel je odlično odigral svojo vlogo. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Nasprotje nedolžnosti Sonya Sones ISBN 9789612443122 Obseg: 268 strani Format: 13 x 20 cm Vezava: trda Cena: 26,75 € Lily je imela le dvanajst let, ko je Luke odšel.

POVEZANE KNJIGE