Moje sonce

Moje sonce - Ana Pavlek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Pavlek
DIMENZIJA
10,41 MB
IME DATOTEKE
Moje sonce.pdf
ISBN
4226367922622

OPIS

Ko je bila Zarja še majhna punčka, je mamica zjutraj pogosto pristopila k njeni postelji, tiho sedla na rob in ji na čelu naredila križek, jo poljubila in ji nežno zašepetala: »Dobro jutro, Zarja, prinašam ti nekoga dragocenega. Bila sem pri maši in prejela Jezusa v srce. Zdaj ga dajem tebi, da te bo varoval in vodil, punčka moja.« Ko je to slišala, je mala Zarjica laže zlezla iz tople postelje. Takrat se o tem ni nič spraševala, tako preprosto in lepo je bilo. Ves svet je bil v nežnem maminem poljubu topel in mehak. Zgodba pripoveduje o deklici Zarji, ki bo letos prvoobhajanka. Pri verouku so se veliko pogovarjali o Jezusu v evharistiji. To je bila zelo učena nova beseda in okoli nje se je v njeni glavi kar naenkrat pojavilo toliko vprašanj. V zgodbi se skupaj z deklico Zarjo potopimo v eno največjih krščanskih skrivnosti – evharistijo.

Ana Pavlek ( 0) ISBN/EAN:P_9789610406129. Redna cena: 17,90 € Zgodba pripoveduje o deklici Zarji, ki bo letos prvoobhajanka.

Moje sonce si ti svetla zarja noči te vedno bom ljubil in rekel ti. Si zame edina vedo naj vsi.

POVEZANE KNJIGE