Moja sestra, serijska morilka

Moja sestra, serijska morilka - Oyinkan Braithwaite | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oyinkan Braithwaite
DIMENZIJA
9,58 MB
IME DATOTEKE
Moja sestra, serijska morilka.pdf
ISBN
5156080810386

OPIS

Kratka, mračno zabavna ročna granata v obliki romana o nigerijski ženski, katere mlajša sestra ima zelo neprijetno navado, da ubija svoje fante. Korede je zagrenjena. Le kako ne bi bila? Njena sestra Ayoola je najljubši otrok, lepša sestra, verjetno psihopatka. In zdaj je mrtev že tretji Ayoolin fant. Korede je dejansko sestrina rešiteljica. Najučinkoviteje zna počistiti kri, prtljažnik njenega avtomobila je dovolj velik za truplo in poleg tega Ayoolo ves čas odvrača od objavljanja razigranih fotografij, medtem ko bi morala žalovati za svojim »pogrešanim« fantom. Za to pa ni deležna prav nobene zahvale. Korede je že dolgo zaljubljena v prijaznega, čednega zdravnika v bolnišnici, kjer dela. Sanja o dnevu, ko bo spoznal, da je ona natanko tisto, kar on potrebuje. Toda ko jo prosi za Ayoolino telefonsko številko, se mora spopasti s tem, kar je sestra postala in kako daleč je pripravljena iti, da jo bo zavarovala. Oster kot žebelj in poln črnega humorja je smrtonosni prvenec Oyinkan Braithwaite hkrati zabaven in strašljiv!

... Oyinkan Braithwaite: Moja sestra, serijska morilka. Dečji hor RTB ''Kolibri'' solista: Nikola Nikosavić Koncert, 1987.

Dodaj v košarico My ... »Moja sestra suhica je eden tistih filmov, ki si za izhodišče sicer vzamejo neko težavo, vendar je odlika filma v tem, da zgodbe pri tem ne izkoristi za didaktično iskanje vzrokov za nastanek težave in možnosti za njeno rešitev, za nekakšno rezoniranje o težavi. Ampak preprosto pripoveduje zgodbo neke družine v kateri ta težava nastopi. Aj mi objasni ovo 1 :milica moja sestra koja je mladja od mene godinu dana ja sam 88 ona je 90 jesi li ti isao u školu.A u sledećoj rečenici ona je starija od tebe 2 godine???? Odgovori.

POVEZANE KNJIGE