Misija princesa

Misija princesa - Cat Le Blanc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cat Le Blanc
DIMENZIJA
12,28 MB
IME DATOTEKE
Misija princesa.pdf
ISBN
9248637257723

OPIS

BARBI, LOLA in JASMIN se odpravijo na NOVO MISIJO, tokrat V RIM, kjer se bo vsak čas začelo vrhunsko srečanje voditeljev držav. Dogodka se bosta udeležila tudi kralj Jurij III. Velegorski in njegova uporniška in svojeglava hčerka, princesa ALEKSANDRA MARIJA APOLONIJA, ki rana rine v težave. Naloga Čebelje čete se tokrat zdi manj zahtevna: princeso bodo morale le obvarovati pred samo seboj … A nihče ne ve, da proti mladi Aleksandri kuje zaroto SKRITI SOVRAŽNIK, ki je pripravljen vstopiti v akcijo prav v času vrhunskega srečanja …

Novo knjižnično gradivo. Knjige; Periodika; Neknjižno gradivo; Članki; Hitre povezave. Princesa Charlotte, hči monaške princese Caroline, je ustanovila ekološko revijo, ki ima naslov Ever Manifesto.

Knjige; Periodika; Neknjižno gradivo; Članki; Hitre povezave. Princesa Charlotte, hči monaške princese Caroline, je ustanovila ekološko revijo, ki ima naslov Ever Manifesto. Revija je posvečena okolju prijaznim spremembam na različnih področjih, vključno z modo in umetnostjo.

POVEZANE KNJIGE