Lužasta pot

Lužasta pot - Lawrence Schimel | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lawrence Schimel
DIMENZIJA
12,26 MB
IME DATOTEKE
Lužasta pot.pdf
ISBN
1277861671020

OPIS

V sodobni različici zenovske zgodbe se deček in njegov oče vračata z obiska pri dečkovih starih starših, ali pri očetovih starših - ista stvar je lahko videti različna, odvisno s katerega kota jo gledaš. Podobno je, ko na poti srečata dekle, ki stoji ob robu velike luže. Na to srečanje se vsak od njiju odzove drugače, eden se razjezi, drugi pa odpusti in pozabi. o avtorju Lawrence Schimel je slovenskemu bralstvu že dobro poznan, saj so pri nas izšle njegove slikanice: Sosedje in prijatelji, Boš bral knjigo z mano?, Cecilija in zmaj, Spuščanje zmajev ter Tak kot drugi.

Vse, ki se učijo španščine, je izzval tudi s tremi zgodbami brez konca. Za svoje ustvarjanje je prejel vrsto nagrad, mde drugim tudi Lambda Literary v ZDA in 2020 Siegesseule za najboljšo knjigo leta v Nemčiji. Njegova besedila so prevedena v številne jezike, nekaj tudi v slovenščino: Cecilija in zmaj, Tak kot drugi, Spuščanje zmaja, Lužasta pot, ki so izšle pri založbi Škuc in/ali Centru za slovensko književnost. Pot je bila lužasta in blatna.

Izba je bila polna kmetov in delavcev in težak vzduh jima je puhnil v lica. Zdravnik in Kačur sta sedla za malo okroglo mizo ... Cecilija in zmaj, gledališka predstava in delavnica v izvedbi KUD Galerije C.C.U.

POVEZANE KNJIGE