Ljubezen do nepopolnih stvari

Ljubezen do nepopolnih stvari - Haemin Sunim | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Haemin Sunim
DIMENZIJA
7,83 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen do nepopolnih stvari.pdf
ISBN
8865282170142

OPIS

"Ta knjiga je dragocena uteha v trenutku obupa in pomiritev v času preizkušenj." Nekateri se na stres v življenju odzovejo z umikom vase ali s tem, da se ne zmenijo za svoje težave. Drugi se odzivajo tako, da se še bolj ženejo pri delu ali študiju. Oboje lahko vodi v čustvene težave, ki se najpogosteje izražajo z anksioznostjo in depresijo. A kako delovati drugače?Kako poskrbeti zase in za svoja čustva? Eden od najvplivnejših učiteljev zen budizma, korejsko-ameriški pisec Haemin Sunim, je v tej knjigi zbral svoje nauke in jih razdelil na področja, kot so skrb zase, družina, sočutje, odnosi, pogum, celjenje ran, razsvetljenje in sprejemanje.

In normalno je, da odrasla oseba lahko živi brez ljubezni, ta namreč ni nujna za njegovo preživetje. A številni odrasli, ki niso uspeli emotivno odrasti do konca, imajo občutek, da brez nje ne bi mogli živeti. Takšna ljubezen potem sploh ni več ljubezen do druge osebe, ampak do samega sebe.

SOCIOLOGIJA komunikacija. Bolj star, bolj živ Ljubezen do nepopolnih stvari : kako sprejemati sebe v svetu, ki zahteva popolnost.

POVEZANE KNJIGE