Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku

Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku - Tanja Badalič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanja Badalič
DIMENZIJA
3,52 MB
IME DATOTEKE
Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku.pdf
ISBN
2450444322824

OPIS

Lisjačkov ostareli in pomlajeni sadovnjak na meji je zgolj prispodoba prostora in sveta, v katerem ne rastejo zgolj sočni, slastni, sladki sadeži, pač pa sveta, v katerem se iz roda v rod prenašajo vrednote. Delavnost, ki osmišlja, medsebojna pomoč, ki opogumlja, prenašanje znanja, ki vzbuja upanje. Prispodoba sveta, v katerem človek čuti spoštovanje do narave, jo brani in s hvaležnostjo sprejema njene darove …

clock. Tuesday, December 3, 2019 at 5:00 PM - 6:30 PM UTC+01.

Potresni sunek magnitude 1,2 so nekaj ur kasneje, okoli 3.33, čutili tudi v Dravogradu. « Predstavitev knjige Tanje Badalič: »Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku« Novoletna tržnica domačih dobrot in izdelkov » * Zaradi neugodnih vremenskih razmer je odprtje drsališča s prižigom prazničnih luči v središču Nove Gorice prestavljeno na sredo, 4. decembra 2019, ob 17.

POVEZANE KNJIGE