Krvna linija

Krvna linija - Conn Iggulden | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Conn Iggulden
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Krvna linija.pdf
ISBN
9561122393016

OPIS

Piše se leto 1461: Rihard, vojvoda Yorški, je mrtev, njegovi častihlepni cilji poteptani, njegova glava nabodena na kol na obzidju mesta. Kralj Henrik VI. je še vedno v ujetništvu. Kraljica Margareta se z vojsko zmagoslavnih severnjakov in v spremstvu bojevnikov s Škotskega višavja odpravi na jug. Zdi se, da nič ne more zaustaviti kraljice Margarete in njene vojske.Toda z umorom vojvode Yorškega in grofa Salisburyjskega si je kraljica nakopala gnev njunih sinov. Mejni grof Edvard, zdaj vojvoda Yorški, se razglasi za angleškega kralja. Zavezništva se spletejo in razpadejo. S krvjo in izdajo, zlomljenimi možmi in maščevalnimi ženskami se bo brat soočil z bratom in kralj s kraljem.

Ferrari je od Daytone v 60-ih do današnjega 812 Superfast ponudil neprekosljivo serijo GT-jev s spredaj nameščenim V12 motorjem. Vozili smo pet izmed najboljših.

Približno petdeset jih živi v Rusiji. Literarni razvoj.

POVEZANE KNJIGE