Kako do prvih mest na Googlu

Kako do prvih mest na Googlu - Tomaž Gorec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Gorec
DIMENZIJA
12,5 MB
IME DATOTEKE
Kako do prvih mest na Googlu.pdf
ISBN
2347543376852

OPIS

Bi želeli, da se vaša spletna stran pojavlja na prvih zadetkih v Googlu? Bi želeli prodati več svojih izdelkov in storitev ter povečati prepoznavnost vašega podjetja in vaših blagovnih znamk? V knjigi boste izvedeli vse informacije o tem, kako priti med prve zadetke na Googlu. Avtor knjige je priznani SEO strokovnjak Tomaž Gorec, ki je znan tudi po tem, da stvari razloži na preprost in razumljiv način. Tako je napisana tudi ta knjiga, ki je primerna za popolne začetnike in tudi SEO strokovnjake.

Tomaž Gorec je strokovnjak, ki se ukvarja z optimiziranjem spletnih strani in je napisal izjemno berljivo knjigo Kako do prvih mest na Googlu. Našemu društvu je podaril kar dva izvoda za izobraževanje študentov, […] Optimizacija spletne strani za Google in ostale spletne iskalnike.

Dve rešitvi, ki bosta pomagali razumeti vložek, ki je za prvo mesto potreben in strategija za prodajo s prvim mestom na Google iskalniku. ...

POVEZANE KNJIGE