Izginuli

Izginuli - Lisa Gray | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lisa Gray
DIMENZIJA
6,20 MB
IME DATOTEKE
Izginuli.pdf
ISBN
7090106370815

OPIS

Prodajna uspešnica Washington Posta, Wall Street Journala in Amazon Charts! Zasebna preiskovalka Jessica Shaw je vajena anonimnih prijav. A ko prejme fotografijo triletne deklice, ki so jo pred petindvajsetimi leti ugrabili v Los Angelesu, jo pretrese spoznanje, da je ta deklica ona sama. V želji po odgovorih se odpravi v mračne predele LA-ja. Ko izve, da so njeno biološko mamo umorili tisto noč, ko so njo ugrabili, se Jessica odloči, da bo prišla primeru, na katerega je policija pozabila, do dna. Medtem se Jason Pryce, kriminalist LAPD, znajde sredi burne preiskave umorjene študentke, ki se je preživljala kot prostitutka. Jason in Jessica se srečata po naključju, vendar ona kmalu ugotovi, da Pryce nekaj skriva – nekaj o preteklosti njenega očeta in o smrti njene mame. Da bi razrešila primer materinega umora in lastnega izginotja, mora globoko v preteklost po davno zakopane skrivnosti. Toda bolj ko prodira v globine sveta izginulih in bolj ko se bliža resnici, bolj jo ovija tesnoba in vse težje diha. "Lisa Gray je s tem romanom kot eksplozija odjeknila v svetu literature, njena osupljiva protagonistka Jessica Shaw, ki spominja na Jacka Reacherja Leeja Childa, pa zada pošten udarec." - Robert Dugoni

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, zato prosimo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.. Policijo lahko o pogrešani osebi obvestite tudi anonimno ... Artikel Knjiga ki jo boste hoteli prebrati (vsaj) dvakrat KirkusKo nekega avgustovskega dne na kamčatski obali izgineta deklici sestrici policijske preiskave kmalu zajamejo bližnjo in širšo okolico pretresejo malo mesto Med brezplodnim poizvedovanjem se vleče vse leto pred nami nizajo različne ženske zgodbe vsaka tako ali drugače povezana z izginotjem Mesec za mesecem košček ... S pomočjo tega norega trika sem zelo hitro uspela odstraniti celulit Drage moje dame, danes ste me pa le uspele nagovoriti! Prisilile ste me v pisanje tega članka, ker enostavno nimam več moči vsaki posebej razlagati, kako se boriti proti celulitu na zadnjici in nogah. Bojazen, da bi lahko dobri podatki z ameriškega trga dela delniške indekse potisnili dodatno navzdol, se niso uresničile.

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. 8,50.

POVEZANE KNJIGE