Imperij viharjev

Imperij viharjev - Sarah J. Maas | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah J. Maas
DIMENZIJA
5,6 MB
IME DATOTEKE
Imperij viharjev.pdf
ISBN
1117990969625

OPIS

Za Aelin Galathynius se je dolga pot do kraljevine šele začela, saj je na obzorju vojna. Prisege zvestobe se prelamljajo in prodajajo, prijateljstva se menjajo in tisti, ki lahko razvijajo magijo, ne shajajo dobro s tistimi, ki je ne morejo. Z zapriseženim princem ob strani in odločenostjo, da bo rešila svoje ljudstvo, bo Aelin morala črpati moč globoko iz sebe, da bo lahko rešila ljudi, ki jih ima rada. Toda ko se pošasti prikažejo iz strahot preteklosti in temne sile začnejo terjati njen svet, je edina možnost za rešitev v obupanem iskanju, s katerim se lahko konča vse, kar je Aelin pri srcu. V sapo jemajočem petem delu svetovno uspešne serije Stekleni prestol bo morala Aelin izbrati, kaj – in koga – bo žrtvovala, če bo želela preprečiti propad kraljestva.

270 questions answered. Založnik o knjigi Za Aelin Galathynius se je dolga pot do kraljevine šele začela, saj je na obzorju vojna. Prisege zvestobe se prelamljajo in prodajajo, prijateljstva se menjajo in tisti, ki lahko razvijajo magijo, ne shajajo dobro s tistimi, ki je ne morejo. PREDSTAVITEV BIOGRAFIJA Skupina Imperij deluje že 6 let.

Več o avtorici na njeni spletni strani . Podatki o knjigi Readers' questions about Imperij viharjev (Stekleni prestol, #5).

POVEZANE KNJIGE