Gusarji ne hodijo v šolo!

Gusarji ne hodijo v šolo! - Alan MacDonald | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alan MacDonald
DIMENZIJA
6,7 MB
IME DATOTEKE
Gusarji ne hodijo v šolo!.pdf
ISBN
4091642645839

OPIS

Ko si Jakec zaželi iti v šolo, je njegova družina naravnost zgrožena! Šola je polna zoprnih pravil in groznih deseteronogih učiteljic. Gusarji ne hodijo v šolo! Ali pač? Izjemno zabavna zgodbica, ki je kot nalašč za mlade gusarčke, ki bodo kmalu prestopili šolski prag.

Otroci se tako pridružijo milijonom mladih, ki ne hodijo v šolo, ko se razmere uredijo, pa se običajno v šole ne vrnejo več in ne nadaljujejo z izobraževanjem, opozarja. Najprej so spoznali učilnico, ki si jo bodo delili z učenci tretjega razreda, nato so prisluhnili pravljici »Gusarji ne hodijo v šolo«. Izdelali so tudi osebne zastavice in ko so se z njimi predstavili sošolcem, prejeli so rumene rutke ter tako tudi uradno postali prvošolci.

Verjamejo, da bo tako ali bolje tudi letos. V šolo hodi otrok, ne mama. Novo šolsko leto vedno prinese določeno vznemirjenje, pričakovanja in tudi skrbi.

POVEZANE KNJIGE