Golmanka in morje

Golmanka in morje - Maria Parr | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Parr
DIMENZIJA
6,76 MB
IME DATOTEKE
Golmanka in morje.pdf
ISBN
5708063871400

OPIS

Nova knjiga priljubljene norveške pisateljice. Strašna dramatičnost, nebrzdan humor in slastne jezikovne vragolije v izvrstnem prevodu Darka Čudna! S to knjigo se vračamo v Razbito Matildo, ki smo jo pobliže spoznali v Vafljevih srčkih. Tri leta kasneje je, Lena in Trile sta stara dvanajst let. V mesto prispe nov trener nogometa in nad Lenino vratarsko kariero se zgrinjajo črni oblaki. Trile se medtem ubada s tem, kako bi naredil vtis na novo sošolko. Dedek je spet na morju in se nadeja največjega ulova vseh časov, obenem pa se poskuša otresti skrbi zaradi staranja. Kot je pričakovati, življenje z Leno ni nič kaj manj razburljivo, kot je bilo, in Trile poskuša ugotoviti, kako ohraniti prijateljstvo. Bralce bodo prav gotovo znova osvojile napete pustolovščine in domačnost čudaške druščine. Pozor! Na tobogan solz in smeha se odpravljate na lastno odgovornost. »Pisateljičina moč ni le v rabi jezika, čeprav je v tem neverjetno dobra, ali v zgodbi, ki je neznosno vznemirljiva, temveč v večplastnosti, s katero raziskuje globino tega, kar predstavlja naše življenje. Popolna knjiga za otroke in odrasle.« - Dagsavisen

Dedki imajo običajno prav, a ne? Parr, Maria: Golmanka in morje Parr, Maria: Vafljevi srčki Paterson, Katherine: Most v Terabitijo Pausewang, Gudrun: Oblak Pelz, Monika: Zvezdnik Pohorske pravljice ( pet pravljic) Pregl, Slavko: Srebro iz modre špilje Procházková, Iva: Miši gredo v nebesa Robertson, Claire: Pisma zaljubljene najstnice Rogelj, Silvestra: Bistrica Kalščica su=morje Virtualna knjižnica COBISS+. Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah.

triletje Iskalni niz (vrsta/zvrst, geslo ... GOLMANKA IN MORJE << prejšnji izdelek. naslednji izdelek >> GOLMANKA IN MORJE.

POVEZANE KNJIGE