Brez sladkorja

Brez sladkorja - Hannah Frey | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hannah Frey
DIMENZIJA
7,55 MB
IME DATOTEKE
Brez sladkorja.pdf
ISBN
3438781394573

OPIS

40 dni popolnoma brez sladkorja - resno? Brez panike! Avtorici te knjige, Hannah Frey, je to uspelo in tudi vam bo. Spoznali boste, kako se lahko izognete sladkornim pastem in kako lahko s slastnimi recepti ter veliko mero veselja zakorakate v bolj zdravo življenje brez sladkorja. Kajti življenje brez sladkorja ni polno odrekanja, temveč je čudovitejše in polnejše. Kaj torej lahko jeste? Izziv je razdeljen na dve fazi. V vsaki so živila, ki jih morate uživati ali pa izločiti. Primerne recepte najdete v knjigi. Naj ta izziv postane vaš projekt. Napovejte sladkorju vojno in svoje izkušnje delite s prijatelji na družbenih omrežjih. Izziv je priložnost, da se spremenimo! o avtorici Hannah Frey je strokovnjakinja za zdravje in prehrano, blogerka o zdravi hrani in avtorica kuharskih knjig. Od leta 2011 se prehranjuje po načelih čistega prehranjevanja (clean eating) in piše o tem.

Pa sploh ne zaradi zunanjega efekta (manj kilogramov, lepša polt, zdravi zobje ipd.), temveč ... Brez panike! Avtorici te knjige, Hannah Frey, je to uspelo in tudi vam bo. Spoznali boste, kako se lahko izognete sladkornim pastem in kako lahko s slastnimi recepti ter veliko mero veselja zakorakate v bolj zdravo življenje brez sladkorja. Piškoti brez sladkorja, moke, jajc zelo dobri in zdravi piškoti.

Sladkanje ni nujno greh! Marmelada brez sladkorja je bolj tekoča kot tista s sladkorjem. Kadar želimo bolj gosto marmelado, lahko za zgostitev uporabimo pektin ali želirno sredstvo agar agar, ki ga tudi sama največ uporabljam.

POVEZANE KNJIGE