Adijo, finančni stres

Adijo, finančni stres - Ana Vezovišek, Mitja Vezovišek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Vezovišek, Mitja Vezovišek
DIMENZIJA
12,9 MB
IME DATOTEKE
Adijo, finančni stres.pdf
ISBN
5921067648147

OPIS

Kako do finančne zrelosti?​Finančni stres je posledica pomanjkanja znanja in neurejenih osebnih financ. Si želite kar se da hitro do finančne zrelosti in s tem vplivati na kakovost svojega življenja? Z upoštevanjem nasvetov iz knjige boste lahko svojo prihodnost ne le dohiteli, temveč celo prehiteli. Postati finančno zrel ni preprosto, vendar je mogoče! Vprašanje je le, kaj smo pripravljeni narediti, da to dosežemo. Vsi moramo prehoditi isto pot in iti skozi vsa obdobja finančnega odraščanja, da bi dosegli finančno zrelost, neodvisnost in celo svobodo.

Knjiga Adijo, f... Knjiga Adijo, finančni stres združuje znanje, izkušnje in konkretne primere iz prakse, ki sta jih priznana slovenska strokovnjaka Ana in Mitja Vezovišek pridobila v skupaj šestintridesetih letih delovanja na področju osebnih financ - od tega devetnajst ženskih in osemnajst moških let. Dober dan, finančna neodvisnost. VSEBINA PREDAVANJA 1.

Opis. Ana o knjigi ... Knjiga Adijo, finančni stres združuje znanje, izkušnje in konkretne primere iz prakse, ki sta jih priznana slovenska strokovnjaka Ana in Mitja Vezovišek pridobila v skupaj šestintridesetih letih delovanja na področju osebnih financ - od tega devetnajst ženskih in osemnajst moških let. Prej, ko boste naredili izračun, prej boste lahko rekli ADIJO, FINANČNI STRES.

POVEZANE KNJIGE