Adijo, finančni stres

Adijo, finančni stres - Ana Vezovišek, Mitja Vezovišek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Vezovišek, Mitja Vezovišek
DIMENZIJA
7,9 MB
IME DATOTEKE
Adijo, finančni stres.pdf
ISBN
7080380279470

OPIS

Kako do finančne zrelosti?​Finančni stres je posledica pomanjkanja znanja in neurejenih osebnih financ. Si želite kar se da hitro do finančne zrelosti in s tem vplivati na kakovost svojega življenja? Z upoštevanjem nasvetov iz knjige boste lahko svojo prihodnost ne le dohiteli, temveč celo prehiteli. Postati finančno zrel ni preprosto, vendar je mogoče! Vprašanje je le, kaj smo pripravljeni narediti, da to dosežemo. Vsi moramo prehoditi isto pot in iti skozi vsa obdobja finančnega odraščanja, da bi dosegli finančno zrelost, neodvisnost in celo svobodo.

Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ >> finance FOTO: Arhiv naročnika. Naročnik oglasa je Vezovišek&Partnerji d.o.o. Adijo, finančni stres : mirna pot skozi obdobja finančne starosti: Vezovišek, Ana: 27.

2. Predstavili edinstven sistem 3 VD, s pomočjo katerega boste na varni strani.

POVEZANE KNJIGE