Zavetje

Zavetje - Céline Claire | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Céline Claire
DIMENZIJA
11,46 MB
IME DATOTEKE
Zavetje.pdf
ISBN
5680097076296

OPIS

Nevihta prihaja! Prihaja vihar! Prebivalci gozda se hitro poskrijejo na varno v svoje domove, toda kaj se zgodi s tistimi, ki jih vihar preseneti in nimajo kam? V času sebičnosti nas Zavetje nalašč zbode, vendar nežno in z veliko mero upanja. Slikanica je bila nagrajena kot najboljša knjiga za mlade bralce leta 2018 po mnenju Kanadskega sveta za mladinsko književnost.

Lika se počasi zbližujeta, a na poti do uresničitve njune ljubezni stojijo številne ovire. Zavetje za žuželke KERBL 29 x 8 x 28 cm 100 % varen nakup Brezplačna dostava nad 50 € Enostaven nakup Hiša za zaščito pred insekti služi kot pripomoček za gnezdenje in prezimovanje različnih vrst žuželk. Jean M. Auel se je pred pisanjem zbirke Otroci zemlje, ki jo ustvarja že dobra tri desetletja, podrobno poučila o ledeni dobi in preživetju v divjini.

V Talismanu, ki smo ga letos že videli v kinu, je glavni moški lik spet vojak. Ta med vojaško misijo v Iraku odkrije fotografijo lepotice, nekakšen talisman, ki se jo odloči poiskati, njuno srečanje pa obema za vedno spremeni življenje.

POVEZANE KNJIGE