Za dve luni hoda

Za dve luni hoda - Sharon Creech | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sharon Creech
DIMENZIJA
9,51 MB
IME DATOTEKE
Za dve luni hoda.pdf
ISBN
2556926660089

OPIS

Dobitnica Newberyjeve medalje za najvidnejšo otroško knjigo leta 1995. Salin svet je šepet dreves, so bistri tolmuni … in ponos na sled indijanskih korenin. Težko sprejme očetovo odločitev o selitvi v mesto: oditi mora zaradi službe, predvsem pa zato, ker ga doma vse spominja na Salino mamo, ki ju je nedavno zapustila. Poleti dedek in babica povabita Sal na popotovanje – obiskali naj bi vse kraje, iz katerih ji je mama po odhodu pošiljala razglednice. Med vožnjo Sal stare starše zabava z nenavadnimi zgodbami o novi prijateljici in njeni družini. S tem pa začne pripovedovati tudi zgodbo o sebi, zgodbo o trinajstletni deklici, ki si želi samo mamine vrnitve domov. Tkati se začne privlačna, grenka in zabavna pripoved o ljubezni in izgubi, o zapletenosti čustev in preizkušnjah odraščanja.

Dodaj v košarico. Deli: Nagrade: Opis Dodatne informacije Salin svet je šepet dreves, so bistri tolmuni … in ponos na sled indijanskih korenin.

cesta utehe in deŽela Čudes, kraj, kjer se gora dotika lune. vsi si Želimo nebes.

POVEZANE KNJIGE