Z ljubeznijo, Simon

Z ljubeznijo, Simon - Becky Albertalli | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Becky Albertalli
DIMENZIJA
11,92 MB
IME DATOTEKE
Z ljubeznijo, Simon.pdf
ISBN
1510177349286

OPIS

Dobitnica nagrade Williama C. Morrisa za najboljši mladinski prvenec leta. Nominiranka za nagrado National Book Award. Šestnajstletni Simon Spier ni še nikomur povedal, da je gej, saj dramatične trenutke raje doživlja med vajami za šolski muzikal. Toda njegovo elektronsko pismo pade v napačne roke, zato mu grozi razkritje. Simon ne mara sprememb, vendar mora poiskati pot iz svojega udobnega življenja, preden ga kdo potisne iz njega – ne da bi pri tem izgubil prijatelje, izdal samega sebe ali zamudil priložnost za srečen konec z najbolj zanimivim, ljubkim fantom, kar jih pozna. Čudovit prvenec ameriške pisateljice Becky Albertalli je neverjetno duhovita in čudovito ganljiva zgodba o odraščanju in razkrivanju v enaindvajsetem stoletju, zavita v gikovsko romanco.

Simon Spier ima vse, kar bi si želel: toplo družino, dobre prijatelje, je povsem običajen odraščajoči fant, a vendarle ga muči skrivnost. ... Simon ne mara sprememb, vendar mora poiskati pot iz svojega udobnega življenja, preden ga kdo potisne iz njega - ne da bi pri tem izgubil prijatelje, izdal samega sebe ali zamudil priložnost za srečen konec z najbolj zanimivim, ljubkim fantom, kar jih pozna. Z ljubeznijo, Simon romantična komična drama / Love, Simon / režija: Greg Berlanti / scenarij: Elizabeth Berger, Isaac Aptaker / igrajo: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Katherine Langford, Alexandra Shipp / 2018, ZDA / distribucija: Blitz / 110' / IMDb / uradna stran Simon ne mara sprememb, vendar mora poiskati pot iz svojega udobnega življenja, preden ga kdo potisne iz njega - ne da bi pri tem izgubil prijatelje, izdal samega sebe ali zamudil priložnost za srečen konec z najbolj zanimivim, ljubkim fantom, kar jih pozna. Simon Spier ima veliko skrivnost, ki jo uspešno skriva pred svojo družino, prijatelji in sošolci: Simon je gej.

Ko ta skrivnost postane ogrožena, se mora soočiti z vsemi in se javno ter osebno sprijazniti s svojo identiteto. Simon Spier ima veliko skrivnost, ki jo uspešno skriva pred svojo družino, prijatelji in sošolci: Simon je gej. Ko ta skrivnost postane ogrožena, se mora soočiti z vsemi in se javno ter osebno sprijazniti s svojo identiteto. Z ljubeznijo, Simon Love, Simon.

POVEZANE KNJIGE