Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila

Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila - Jenny Han | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Han
DIMENZIJA
11,24 MB
IME DATOTEKE
Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila.pdf
ISBN
4112769923147

OPIS

Šestnajstletna Lara Jean je napisala pisma vsem fantom, v katere je bila zaljubljena, vendar jim jih ni nikoli poslala. Pisma je napisala, da bi fante lažje prebolela, in jih pospravila v staro škatlo za klobuke, kjer naj bi tudi ostala. V njih je namreč tako iskreno izrazila čustva in izlila srce na papir, da tega fantom nikakor ne bi mogla izpovedati tudi v resnici. Toda zgodi se, da nekdo ta pisma odpošlje. Eno prejme Peter, drugo Josh, tretje fant s poletnega taborjenja ... Življenje se Lari Jean nenadoma obrne na glavo. Skrivaj je bila namreč še vedno zaljubljena v Josha, čeprav je ta še pred kratkim hodil z njeno sestro. Zato Petra prepriča, naj hlini, da je njen fant, tako da bi Josh mislil, da se zanj ne zanima več. Toda dlje traja lažna zveza med Petrom In Laro Jean, bolj pristna so njuna čustva. In nenadoma Lara Jean ugotovi, da se je vendarle nekaj dobrega izcimilo iz pisem, ki jih ni želela nikoli poslati.

Uredništvo | 15.5.2019 Poetični roman o hrepenenju po dotiku in človeški bližini. ... Kje si, Gobi? je svetovna književna uspešnica, ki govori o osupljivi resnični zgodbi, ki se je zgodila ravno avtorju tega romana, nad njim pa se navdušujejo tako mladi kot odrasli bralci.

... Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila, 2014, v slovenščini 2019.

POVEZANE KNJIGE