Volk in golobica

Volk in golobica - Kathleen E. Woodiwiss | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kathleen E. Woodiwiss
DIMENZIJA
4,36 MB
IME DATOTEKE
Volk in golobica.pdf
ISBN
9282100227419

OPIS

Osupljiva pripoved o strasti, izdaji in siloviti ljubezni izpod peresa legendarne avtorice zgodovinskih romanc Wulfgar, železni normanski volk, na čelu nepremagljive vojske napade s severa kot uren in močan veter, da bi zahteval darkenwaldske posesti in ljudi. Toda ponosna in lepa Aislinn ne bo nikdar klečeplazila pred strašnim zavojevalcem. Aislinn, plemkinja saksonske krvi, gori od sovraštva do mogočnega normanskega viteza, ki je uničil njen dom, in snuje maščevanje celo takrat, ko se ukloni nebrzdani strasti svojega sovražnika. Vendar ne pričakuje ognja, ki ga v njej zaneti njen drzni nasprotnik. Na koncu je mogočni volk tisti, ki je poražen – nepripravljen je na srce, ki hrepeni po pogumni in čutni ujetnici, ter na ljubezen, ki ogrozi njuni življenji.

Kot že ime pove ima ta gobja vrsta modrikasto zelenkast, lisast klobuk, ki doseže premer od 5 do 15 cm. Sprva je klobuk izbočen in ima spodvihan rob, kasneje pa se izravna in postane v sredini udrt, obrobje pa se zravna in rahlo privzdigne.

Snubec proti svoji volji (10,00 e) 4. Ljubiti tujca (10, 00 e) Poleg tega, vam na vsake 3 kupljene knjige eno podarijo.

POVEZANE KNJIGE