Videl sem jo stati tam

Videl sem jo stati tam - Marie Force | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
12,82 MB
IME DATOTEKE
Videl sem jo stati tam.pdf
ISBN
7380372845972

OPIS

V družini Abbott se zgodi nova ljubezen, ki jo glavna junaka skušata ohraniti zase. V družini z devetimi sorojenci je to skoraj nemogoče ... Colton Abbott in Lucy Mulvaney se skrivata pred drugimi. Toda Coltonovi sorojenci takoj zaslutijo, da se nekaj dogaja, in počasi začnejo sestavljati koščke sestavljanke. Lucy pa se po drugi strani na vse kriplje trudi ohraniti skrivnost, saj gre vendar le za kratkotrajno afero, zato ne želi vpletati okolice, še najmanj pa tistih, ki so jima blizu. Svoje najboljše prijateljice Cameron, na primer, ki se je pred kratkim preselila v Vermont in si ustvarila dom z ljubeznijo svojega življenja, Willom, Coltonovim bratom. Razpetost med New Yorkom in Vermontom in nenehna potovanja so naporni, zato se Lucy zelo veseli podaljšanega vikenda s Coltonom v Abbottovi družinski hiši ob jezeru v Burlingtonu. Bo njun vikend res samo njun ali bodo radovedni bratje začeli rovariti za njima? Še posebej, ker imata Will in Cameron ta konec tedna enake načrte.Kaj se zgodi s skrivnostno romanco, ko ni več skrivnost? Izgubi privlačnost? Ali se lahko nekaj, kar je sprva mišljeno kot kratkotrajna zabava, spremeni v kaj resnega? »Pogovori in interakcije med Coltonom in Lucy so še posebej zabavni. Bilo je zabavno in seksi z ravno pravšnjo količino posteljnega dogajanja.« – Shelly, Red Hot Books

Videl sem Gospoda stati nad oltarjem. Rekel je: Udari vrhnji tram, da se stresejo pragovi! Razbij jih vse na njih glavi! In če še kdo preostane, ga z mečem umorim; niti eden izmed njih ne bo utekel, niti eden izmed njih se ne bo rešil.

Smučam s telovnikom z zračno blazino, redno spremljam pobočja, vremenske napovedi … Smučam sam ali v paru s prijateljem, ki je gorski vodnik. Dokumentarni film / Ferguson: Spraševal sem se, koliko sončnih dni bom še videl Na filmskem festivalu v Glasgowu so premierno predvajali dokumentarni film legendarnega trenerja Alexa Fergusona. 4. V Iraku je ostala le najstarejša sestra, ki se je tam poročila in si ustvarila družino.

POVEZANE KNJIGE