Ubežnik

Ubežnik - Harlan Coben | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harlan Coben
DIMENZIJA
6,58 MB
IME DATOTEKE
Ubežnik.pdf
ISBN
6556000264401

OPIS

V Ubežniku, novem trilerju mojstra kriminalnih romanov Harlana Cobna, se sicer popolni družini podre svet. Izgubiš hčer.Odvisna je od mamil in nasilnega fanta. In jasno ti je dala vedeti, da ne želi, da jo iščeš.Potem jo nekega dne vidiš igrati kitaro v Centralnem parku. Vendar to ni več dekle, kakršne se spomniš. Ta ženska živi na robu, prestrašena in očitno v stiski.Sploh ne razmišljaš. Približaš se ji in jo prosiš, da se vrne domov.Pobegne. In narediš edino, kar lahko naredi oče: slediš ji v temni in nevarni svet, za katerega nisi vedel, da obstaja. Preden se zaveš, si ogrožen tako ti kot vsa družina. In da bi zaščitil hčer pred zlom tega sveta, se moraš spopasti z njim.

let. Vsak izmed 80 izzivov vam pove, kako na ploščo postaviti stavbe, ki predstavljajo dela mesta, ter kje na cesti se nahaja ubežnik.

Izgubiš hčer. Odvisna je od mamil in nasilnega fanta. Založnik o knjigi.

POVEZANE KNJIGE