Tam, kjer pojejo raki

Tam, kjer pojejo raki - Delia Owens | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Delia Owens
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Tam, kjer pojejo raki.pdf
ISBN
9197286679690

OPIS

Po tihem mestecu ob Barkleyjevem zalivu na obali Severne Karoline že leta krožijo govorice o skrivnostni močvirki. Ko proti koncu leta 1969 najdejo truplo Chasa Andrewsa, meščani za njegovo smrt osumijo prav njo, Kyo Clark. Toda Kya ni, kar o njej govorijo. Občutljivo in inteligentno dekle je leta preživelo samo v močvirju, ki mu pravi dom. Njeni edini prijatelji so bili galebi, učiteljica pa narava. Potem pa je prišel čas, ko je zahrepenela po človeškem dotiku in po tem, da bi jo imel kdo rad. Ko dva mladeniča iz mesta pritegne njena divja lepota, se Kya odpre novemu življenju – dokler se ne zgodi nepredstavljivo. Poetični roman o hrepenenju po dotiku in človeški bližini je prelepa oda naravi, pretresljiva kronika odraščanja in presenetljiva zgodba o morebitnem umoru. Delia Owens nas opominja, da nas vse življenje spremlja in oblikuje naše otroštvo in da vsi skrivamo lepe in nasilne skrivnosti, ki jih zna narava tako dobro hraniti.

Žitkovske boginje, Kateřina Tučková. Vrtnice vetra : zgodba o prekrižanih nitih usod, Widad Tamimi.

TAM, KJER POJEJO RAKI (Trda vezava) Tiskaj; Poetični roman o hrepenenju po dotiku in človeški bližini ... Tam, kjer pojejo raki book. Read 98,109 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE