Strune življenja

Strune življenja - Hazel Prior | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hazel Prior
DIMENZIJA
6,93 MB
IME DATOTEKE
Strune življenja.pdf
ISBN
6472862891575

OPIS

Šele naključno srečanje ti včasih pokaže, kako želiš preživeti življenje. Spoznajte Ellie, ki živi tiho, zadovoljno življenje s svojim možem Clivom. Zadovoljna je, da se lahko klati po exmoorskem podeželju in tu in tam napiše pesem, ki je nihče nikoli ne bo prebral; zadovoljna, da lahko sanja o vseh stvareh, ki ji jih še ni uspelo narediti. Pa je res? Spoznajte Dana. Prepričan je, da potrebuje samo prostor in čas, da lahko izdeluje harfe v svojem skednju bogu za hrbtom sredi exmoorskega barja. Uživa v samoti, daleč stran od drugih ljudi in – kar je ključno – daleč stran od kakršnega koli presenečenja. Toda Ellie in Dan še ne vesta, da bo naključno srečanje vse to postavilo na glavo.

Tla žuželke ščitijo pred temperaturnimi ekstremi, sušo in prekomerno vlago ter nekaterimi naravnimi sovražnik. e.

Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si. Strune so najbolj nevaren in nadležen škodljivec v vrtu. To so ličinke hroščev, ki ostanejo v tleh 3 leta, na krompirju objedajo gomolje, drugod pa korenine in korene.

POVEZANE KNJIGE