Šola magičnih živali

Šola magičnih živali - Margit Auer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Margit Auer
DIMENZIJA
10,38 MB
IME DATOTEKE
Šola magičnih živali.pdf
ISBN
7404627851717

OPIS

Nekateri otroci že imajo čarobne živali, s katerimi so tesno povezani in se lahko samo oni pogovarjajo z njimi. Zdaj se vsi v razredu sprašujejo, kdo jo bo dobil tokrat? Učiteljica gdč. Koruznik je zalotila Staša v resnično nepremišljenem dejanju. Otroci se sprašujejo, ali bo izključen iz šole? Vsi so bili presenečeni, ko je Staš dobil magično žival! Predrznega krokodila Rikija s Floride s precej slabim zadahom. Sprva Stašu krokodil ni bil všeč - je to nagrada ali kazen? In, ali je res dobra ideja vzeti krokodila na šolski izlet? Vsi pa so bili navdušeni nad srčkano Sydney, nežno koalo ...

Redna cena: 16,95 € Spor v razredu magičnih živali! Učiteljica gospa Koruznik Staša zasači pri resnično podlem početju. Bo zdaj letel iz šole? Namesto tega pa Staš dobi govorečo žival: Rikija, neotesanega krokodila s Floride ... Šola magičnih živali.

Avtorica se približa otroškemu srcu in ga očara s prijazno mislijo o čarobni živali, ki je namenjena samo enemu otroku na celem svetu, govori samo njemu in ga vedno spremlja. Šola magičnih živali: Same luknje! (2. knjiga) Trda - 07.

POVEZANE KNJIGE