Šola magičnih živali

Šola magičnih živali - Margit Auer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Margit Auer
DIMENZIJA
7,46 MB
IME DATOTEKE
Šola magičnih živali.pdf
ISBN
6700034016610

OPIS

Nekateri otroci že imajo čarobne živali, s katerimi so tesno povezani in se lahko samo oni pogovarjajo z njimi. Zdaj se vsi v razredu sprašujejo, kdo jo bo dobil tokrat? Učiteljica gdč. Koruznik je zalotila Staša v resnično nepremišljenem dejanju. Otroci se sprašujejo, ali bo izključen iz šole? Vsi so bili presenečeni, ko je Staš dobil magično žival! Predrznega krokodila Rikija s Floride s precej slabim zadahom. Sprva Stašu krokodil ni bil všeč - je to nagrada ali kazen? In, ali je res dobra ideja vzeti krokodila na šolski izlet? Vsi pa so bili navdušeni nad srčkano Sydney, nežno koalo ...

Zajete so tako splošne teme, kot je ohranjanje okolja, kot tudi zelo osebne, na primer ... 16 reviews for Šola magičnih živali 1 . 5 out of 5.

[Del 1]; Die Schule der magischen Tiere Šola magičnih živali - Same luknje 6 - 9 let. 14.

POVEZANE KNJIGE