Socialno delo z družino

Socialno delo z družino - Gabi Čačinovič Vogrinčič, Nina Mešl | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gabi Čačinovič Vogrinčič, Nina Mešl
DIMENZIJA
3,72 MB
IME DATOTEKE
Socialno delo z družino.pdf
ISBN
8462135289822

OPIS

Gre za temeljno delo na področju socialnega dela. Je plod dolgoletnega raziskovanja in ustvarjanja izvirnih konceptov, ki so ključni pri kompleksnem socialnem delu z družino. Avtorici pišeta o znanju o procesih, soustvarjanju izvirnosti koncepta pomoči, razvidnosti in ozaveščenosti, sodelovalnem pogovoru z družino, pomembnosti jezika socialnega dela, družinskih življenjskih potekih, družinah s številnimi izzivi, rejništvu, socialnem delu z družino v šoli, odklonskem vedenju mladih, starih ljudeh v družini in o socialnem delu z družinami v procesu ločitve ali razveze. "Monografija je dragocena tudi zato, ker je delo slovenskih avtoric in ponuja pristope, ki temeljijo na znanstveno dokazanih dognanjih, ki so prilagojeni naši stvarnosti in preverjeni v našem prostoru. Z monografijo sta avtorici dopolnili in obogatili seznam slovenske literature s področja dela z družino. Model soustvarjanja podpore in pomoči v socialnem delu je enkraten tako v Sloveniji kot tudi v svetu." - iz recenzije dr. Marije KavklerVeč o knjigi: KNJIGA MESECA MANCE KOŠIR V REVIJI BUKLA

Ne držijo navedbe, da centri za socialno delo glede nekaterih sprememb, ki se uvajajo z novim letom, niso prejeli jasnih navodil. Centri za socialno delo so s strani ministrstva prejeli ... Janez Cigler Kralj, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je v ponedeljek, 28.

V teoretičnem delu pa sem predstavila tudi kakovost storitev v javnem ... za socialno delo Krško, predvsem z vidika obremenjenosti posameznih zaposlenih in vpliv le tega na kakovost izvajanih storitev.

POVEZANE KNJIGE